Bijzondere hotels

Het duurste hotel van Nederland

In ons eigen Nederland zijn er talloze hotels die zeer luxe zijn. Je kunt er verblijven in alle luxe die je maar wilt. Iedereen zal je er bedienen als een god waardoor je waarschijnlijk nooit meer weg wilt. Maar wat is nu daadwerkelijk het allerduurste hotel van Nederland? De enige plek waar je eigenlijk nooit kunt verblijven maar dat toch graag een keer wilt?

Waarschijnlijk denk je bij ons eigen land niet meteen aan extreme luxe zonder grenzen. Niets is uiteindelijk minder waar. Er zijn hotels in Nederland die je in luxe doen baden waar je alleen maar vabn hebt kunnen dromen. Deze komen vooral voor in onze hoofdstad Amsterdam. Aangezien de vraag naar kamers hier extreem groot is geeft dit hotels de mogelijkheid een flinke prijste vragen voor elke nacht in een kamer.

Uiteindelijk blijkt het niet geheel tegen te vallen om in Amsterdam te verbljven. Afhankelijk van je budget kun je vele kanten op. Mocht je wat te besteden hebben dan hoeft het je aan niets te ontbreken. Miscchien heb je niet zoveel vierkante meters als je zou willen, maar de rest is op en top geregeld.

bard