Bijzondere hotels

De meest luxe resorts

Voor wie graag op vakantie gaat in luxe is een resort een heerlijke uitkomst. Je kunt er genieten van een lui luxe leventje van alle gemakken voorzien. Mensen komen je bedienen, er is eten en drinken in overvloed en je geniet van de meest luxe kamers. Op allerlei mooie plekken ter wereld kun je dit doen. Maar, wat zijn nu de meest luxe resorts ter wereld?

Secrets Maroma Cancun, Mexico

Het tropische Cancun in de Mexicaanse streek Quintana Roo biedt alles wat iemand die van zon, zee een strand houdt maar wil op vakantie. Met een verblijf in het Secrets Maroma Resort wordt dit alleen nog maar beter. Er zijn hier vele restaurants op het resort wat aan alle kanten een enorme rust uitstraalt. Heerlijk dus om echt even bij te komen.

Rixos Resort Sharm El-Sheikh, Egypte

Egypte en zeker Sharm El-Sheikh zijn plaatsen die bekend staan om de all-inclusive resorts die je overal tegen komt. Maar bij het Rixos Resort doet men er nog een schepje bovenop. Als je het lanf van de piramides en Cleopatra in extra luxe wilt beleven is dit wel een aanrader. De Rode Zee, waar het resort aan ligt, is uitermate geschikt voor snorkelen en andere wateractiviteiten. Kortom, alles dus voor een gedroomde topvakantie in een geheel nieuwe cultuur.

Kurumbla op de Maledieven

Iedereen droomt ervan om eens een keer de Maledieven te kunnen bezoeken. Deze paradijselijke eilanden zijn gelegen in de Indische Oceaan en behoren officieel tot het Aziatische gedeelte van de

 

wereld. Het koraal wat er rondom deze eilanden te vinden is kan men haast nergens evenaren. Het is op zijn zachtst gezegd adembenemend te noemen. Niet voor niets zijn de Maledieven een populaire bestemming om naartoe te gaan op huwelijksreis. Dit kan vanwege het heerlijke weer eigenlijk het hele jaar door.

bard