Bijzondere hotels

Het beste hotel ter wereld

Er zijn eindeloos veel hotels in de wereld. Op de meest verrassende plaatsen schieten hotels uit de grond. Het lijkt soms niet uit te maken waar een hotel vandaan komt, zolang het maar een bepaald elan en een soort van klasse heeft kan het er altijd mee door. Op bepaalde plekken wil namelijk iedereen wel verblijven, niet geheel zonder reden. Maar wat is nu het beste hotel ter wereld? Als eerste is dat een hele moeilijke vraag. Want wat iemand het beste vindt kan voor een ander weer helemaal niet uit maken.

Juist daarom is het moeilijk om te zeggen wat precies het beste hotel ter wereld is. Er zijn meerdere namen die mee dingen om deze felbegeerde titel. Want een hotel moet over meerdere specificaties beschikken om in aanmerking te komen voor de titel van de beste. Maar wat geeft het recht op die felbegeerde titel? Is het een combinatie van de prijs, het comfort en de luxe? Of zijn het andere factoren die uiteindelijk bepalen of een hotel het beste is of niet?

Om een lang verhaal kort te maken, er is eigenlijk geen enkele manier om te bepalen welk hotel het beste ter wereld is. Dit hangt namelijk zoveel af van de locatie en al het andere wat een hotel te bieden heeft dat het niet zo even snel te zeggen is. Indien je ooit in een hotel bent verbleven wat ontzettend goed is vindt je dit misschien sowieso het beste ter wereld. Maar eigenlijk kan niemand er iets over zeggen mocht diegene niet overal eens verbleven hebben. Deze titel blijft dus als het ware een echte utopie.

bard